Posted by & filed under DDK88 Nyheder.

(frækt kopieret fra 2015!)

Hej Allesammen!

Invitation! Festen holdes Søndag den 9nde Juli, klokken 13:00, og vi har bestilt godt vejr. Og vi har masser af skygge på terrasserne og i haven. Desuden kan vi sagtens være indenfor i vort store, nye køkken, i tilfælde af en tordenskylle.

Vor addresse er: John og Carole Gustavson, 2265 Hillsdale Circle, Boulder, CO 80305. Et kort er vedhæftet!

Hvis I kører forkert, så er vor telefon her: 303-494-5722.

Vedlagt kan I finde en liste over den dejlige mad, som vi som regel nyder ved vore sommerfester, og måske kunne I også tænke på andre lækkerier. Der kan også sagtens være dobbeltgængere, da vi sikkert bliver en fyrre-halvtreds gæster inkl. 8-10 børn.

Find noget, der mangler, og lad mig det vide. Jeg udsender listen igen, efterhånden som den fyldes ud. E-mail: Johngustavson1@aol.com

Vi ses den 9nde!
Med venlig hilsen og på gensyn!
Carole og John