Posted by & filed under Danske Nyheder.

Jeg søger kontakt til danske forældre i udlandet, som har begrænsede økonomiske ressourcer til at bevare/styrke deres børns tilknytning til Danmark.

Foreningen Danes Worldwide afholder hvert år en 3-ugers sommerskole i Danmark for danske børn og unge (9 til 17 år), som til daglig bor uden for Danmarks grænser. I 2016 finder den sted d. 3. – 22. juli.

Som noget helt nyt kan Sommerskolen tilbyde fripladser til tolv elever via en række legater, vi har modtaget fra danske fonde og private sponsorer. Læs mere om kriterierne for at søge i den vedhæftede pdf.

Sommerskolen er en enestående mulighed for at styrke kendskabet til Danmark og det danske sprog samt danne netværk med andre globale børn og unge med danske rødder. Ud over danskundervisning og ekskursioner tilbyder Sommerskolen en vifte af andre spændende aktiviteter, fx idræt, friluftsliv, drama og kreative værksteder.

Læs mere om legaterne på Sommerskolen.

Hvis I er interesserede, sender jeg gerne yderligere materiale om foreningen og vores øvrige (undervisnings)tilbud.

Ansøgningsfrist onsdag d. 1. februar 2016.

På forhånd tak for hjælpen!

Venlig hilsen

Solveig Kolbe Engberg
Koordinator for Sommerskolen

Legat sommerskolen 2016